Vad innebär förbudet?

Det är 2015 och cannabis är olagligt i Sverige. Privata personer döms till fängelse, får betala böter, mister sina jobb, blir av med familj och hamnar i fel umgänge på grund av att alla kriminaliseras av cannabis-användning. Innan de dömts, har de flesta av dessa personer har tagit hand om sina liv, precis som vuxna gör. Ingen har skadat någon.

I dagsläget tjänar kriminella verksamheter flera hundra miljoner kronor enbart i Sverige. Sådana belopp pengar kan ge fel personer makt, som även kan missbruka denna makt. Vill vi leva i ett samhälle som till viss del styrs av kriminella? Vare sig vi vill det eller inte, så är det tyvärr så det är idag.

Enligt statistik har ca 1,2 miljoner svenskar använt cannabis. Det betyder att vi har drygt 1,2 miljoner kriminella i vårt land. Enbart från cannabis-användning. I medierna har förbudsivrare mage att säga att vi har lyckats minska bruket hos folket. Men verkligheten säger det motsatta.

Vem är det som vinner på att cannabis är olagligt? De kriminella i vårt land (och även utomlands, där en stor del av cannabis smugglas från till Sverige). Är du emot legalisering av cannabis? Kom ihåg att du gör precis det som alla kriminella vill att du ska göra. Förblir cannabis olagligt, kommer även kriminaliteten öka i Sverige. Vi har 50 års dokumentation av detta.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s