Vad händer i USA?

De flesta är nog medvetna om hur det ser ut i USA när det kommer till cannabis. I alla fall att det legaliserats i fyra stater, plus Washington DC. Men om vi fokuserar på staterna där marijuana är lagligt för medicinskt bruk, som för övrigt är i drygt halva landet. Vad kan vi konstatera har hänt?

Låt oss ta ett exempel. Apotekets värktabletter dödar 25% färre människor i stater där medicinskt marijuana är lagligt. Tänk om vi skulle kunna applicera detta i vårt land. Vore det inte perfekt att våra nära och kära stannade med oss? Absolut, men varför händer inget? Varför får vi inte reda på fakta?

Ta upp frågan med din läkare. Be hen söka tillstånd. Vi är Nordens enda land som inte tillåter medicinsk marijuana. Hjälp andra, dina närmaste och inte minst dig själv. Vi är efter i utvecklingen och i dagsläget godkänner vi att våra nära med allvarliga sjukdomar går bort utan att staten ger oss möjlighet att hjälpa oss. Inte minst låter staten våra medborgare gå omkring sjuka, när vi i själva verket vet precis vad som kan hjälpa.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s