Sprid information till dina närmaste

Det är allmänt känt att den yngre generationen har mer kunskap om cannabis än våra politiker i Sverige. Även 12-åringar kan berätta mer fakta om cannabis än en 50-årig politiker gör. Vad beror detta på? Det är svårt att säga, men det oundvikliga händer förr eller senare. Legalisering eller någon form av reglering.

Vi kan dock göra vårt bästa för att det ska hända så snart som möjligt. Varje år döms nästan 100 000 svenskar för cannabis-relaterade brott. Våra okunniga politiker gör (mest troligt) ett omedvetet val, som resulterar i att våra nära och kära drabbas och får, i värsta fall, sina liv förstörda pga cannabisbrott. Det vi kan göra, är att sprida kunskap om cannabis till våra föräldrar, vänner och släktingar.. Det enklaste sättet att undervisa våra föräldrar om ämnet kan vara så enkelt som att sitta ner med dem och se på dokumentären The Union eller The Culture High (Cannabisbloggen tar även emot tips på dokumentärer). Dessa är enligt många de mest omfattande dokumentärer om cannabis och allt vad det innebär idag. De mest engagerade kontaktar även politiker med nyttig information. Oftast ignorerar politiker ämnet och säger nej. Är det rätt att säga nej till något som man inte har kunskap om?

En del av dessa personer som döms har sjukdomar som de inte får hjälp med i landet. Cannabis är det enda som på riktigt hjälper dem. Vad gör man åt saken i Sverige? Vi ringer polisen och där ryker tusentals-kronor i form av skattepengar. Och vad åstadkommer man med det? Att allt fler inryck görs och än en gång använder vi våra skattepengar till att förstöra våra medmänniskors liv. Dessa personer kan vara vem som helst. Vår bästa kompis, våra syskon, föräldrar, barn eller vem som helst.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s