Varför så mycket lögner om cannabis i Sverige?

Frågan är då; varför ljuger man om cannabis i Sverige? Varför lägger regeringen, kommuner och organisationer (ofta finansierade av regeringen) pengar på att bekämpa sanningen om cannabis? Dessa personer som jobbar med frågan har mest troligt kunskapen om vad de håller på med. Inte sant? Varför väljer man då att ljuga och hitta på nya lögner om cannabis? Borde inte sanningen alltid vara det bästa alternativet när det handlar om information om droger? Borde inte barnen få veta att alkohol är den farligaste drogen på jorden? Barn och unga får höra hela sin uppväxt ”Cannabis är dåligt”, ”Cannabis förstör liv”, ”Cannabis dödar”, ”Cannabis gör att du begår brott” och massa andra falska påståenden.

Vad har det för resultat då? Dessa människor som blir hjärntvättade med denna propaganda, för vidare sin ”information” till andra. Föräldrar går på samma påståenden och tror att allt negativt som sägs om cannabis, är sant. Detta resulterar i att sanningen döljs och hålls borta från medborgarna i Sverige. Men om någon som något positivt om cannabis, så tror ingen på det. Är vi svenskar verkligen så pessimistiska att vi inte vill tro att något kan vara positivt? Något som ljugits om i 50 år? Idag har vi vetenskapen som bevisar att cannabis inte är särskilt farligt alls för människan. Alkohol däremot, är enormt farligt. Alkohol ska så klart inte vara olagligt, det är inte det vi säger. Människan är smart och hanterar sina droger, vare sig det handlar om alkohol eller cannabis, på ett väldigt bra sätt. Det kan man se hos de 90-95% av alla cannabis- och alkoholbrukare. De tar hand om sina liv, familj och jobb med mera.

Internet har gjort så att fler och fler Googlar information om cannabis och läser lite längre än enbart de största svenska sajterna om cannabis (Drugsmart, RNS, droginfo och flera andra), som tyvärr endast erbjuder det tidigare nämnda lögner och skrämselpropaganda. Kunskapen man får av att läsa om cannabis är guld värt. Man får reda på sanningen. Sanning är guld värt, eller hur? Unga och vuxna som tror att cannabis är lika farligt som heroin och kokain, får nu chansen att läsa om fakta (som regeringen tyvärr inte erbjuder). Varje dag får fler och fler nya svenskar reda på sanningen om cannabis och till slut kommer mer än halva Sverige vara insatt i frågan och därmed kräva en legalisering (vilket är oundvikligt i dagens samhälle med informations-törstiga människor).

Det, vi medborgarna betalar i skattepengar, som används till att bekämpa cannabis är inga småbelopp. Bokstavligen används flera hundra miljarder kronor varje år i direkt anslutning med att cannabis är olagligt. Alla pengar kommer från de som jobbar och betalar skatt. Och varför används skattebetalares pengar till detta? För att alla dessa organisationer, kommuner, regeringen mm. ljuger om cannabis och försöker hålla oss borta från sanningen. Tyvärr har det fungerat de senaste 50 åren eftersom man inte haft tillgång till fakta). Om man kollar på andra länder i Europa, är Sverige en av de absolut störst-satsande länder med denna noll-tolerans agendan (som under 50-års tid har visat endast på negativa resultat i samhället, individen och hos alla inblandade).

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s