Sveriges Radio och cannabis

De senaste veckorna har både SVT och SR regelbundet skrivit om cannabis och nyheter gällande ämnet. Det märks att innehållet blir positivare och positivare i dessa artiklar. Om man ska vara helt ärlig, så finns det inte så mycket negativt att säga om cannabis faktiskt. Speciellt inte om man jämför de positiva sidorna med de negativa. Man märker att både det ena och det andra blivit mycket bättre i länder, eller amerikanska stater, som legaliserat.

Agneta Furvik gjorde nyligen ett 40min långt program där det pratades cannabis. Tidigare nämnde Fred Nyberg var med och diskuterade. Efter att ha läst mycket som Fred sagt i medierna, så var hag överraskande neutral i det mesta han sa faktiskt. Han spelade smart och lät bli att säga påståenden som inte stämmer, när det fanns kunniga människor med i samtalet.

Programmet finns att lyssna på här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/571062?programid=2946

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s