Kalifornien, Nevada och Massachusetts legaliserar cannabis

I natt har delstaterna Kalifornien, Nevada och Massachusetts röstat ja till att fullt ut legalisera cannabis. Nu har USAs hela västkust laglig cannabis att vänta sig. Tidigare har vi sett att cannabis från Mexiko minskat i stora mängder sedan Colorado, Washington, Alaska och Oregon legaliserat marijuana. Nu kan man förvänta att smugglingen minskar och allt färre personer hamnar i kriminella omgivningar som direkt kausalitet på grund av detta.

Det röstades även om medicinsk cannabis. Delstaterna som legaliserar naturlig cannabis som medicin är Florida, North Dakota och Arkansas. Nu har majoriteten av USAs delstater naturlig cannabis som läkemedel och endast minoriteten har fortsatt förbud. Dock kommer detta ändras inom de kommande åren. Utvecklingen har hänt extremt snabbt de senaste åren. Sju amerikanska delstater, samt Washingtong D.C., har legaliserat cannabis och långt mer än hälften av delstaterna medicinsk cannabis.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s