Cannabis med hög CBD-halt laglig i Schweiz

I Schweiz kan befolkningen nu köpa naturlig cannabis med hög CBD och låg THC-halt. Syftet är att ersätta tobaksbruk. Många kanske undrar varför man bör ersätta rökning av tobak med rökning av något annat? För det första bör man vara medveten om att tobak och cannabis är helt skilda från varandra. Medan tobak orsakar cancer, sämre lungor och andra hälsoproblem, gör cannabis inte samma. De långtidsstudier som gjorts på cannabis tyder på ökad (!!) lungkapacitet medan med tobak är det tvärtom.

Cannabis har hittills inte visat orsaka cancer trots den stora mängden forskning. Tvärtom, det kan ha så kallade anti-cancer egenskaper. Det finns många som är i tron om att cannabis är ett universalmedel. Detta är inte helt korrekt. Detta är dock inte allt för långt ifrån sanningen heller. Cannabis legaliseras i allt fler länder för medicinskt bruk och studier gjorda världen runt är entydiga om dess enorma potential.

Läs vad som händer i Schweiz: http://volteface.me/switzerland-legal-cbd/

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s