”Fyra polispatruller och en helikopter”

”Polisen i Göteborg larmades vid 11-tiden på onsdagsförmiddag. Enligt polisen var fyra patruller samt helikopter på plats. Det fanns till en början bara knapphändiga uppgifter om händelsen. Två personer har rökt på och sedan sprungit iväg.”

Så skriver Expressen. Fyra patruller och en helikopter har skickats ut för att ta fast två personer som misstänks ha ”rökt på”. Denna utryckning har troligtvis kostat tiotusentals-, om inte hundratusentals kronor. Man kanske kan tänka sig att det inte är så farligt, men vem är det som betalar för dessa allt så vanliga händelser? Skattebetalarna, än en gång. Hundratusentals kronor för att få fast två personer som misstänks ha rökt en joint.

Artikeln kan man läsa här: http://www.expressen.se/gt/stort-polispadrag–fyra-patruller-och-helikopter/

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s