Danny Saucedo om cannabis

Danny Saucedo uttalade sig om cannabis när Läkemedelsverket beslutade sig för att godkänna två patienter som ska behandlas med naturlig cannabis som läkemedel. Detta var en glad nyhet för artisten: ”Det finns otroligt mycket fina egenskaper i hampa. Förutom THC:et som gör att du blir hög, finns det cannabinoider som kan läka smärta, depression, motverka cancer – och har du anorexia kan det vara jättebra att röka för att få tillbaka din aptit”. Sångaren var även tydlig med att han inte skulle uppmana någon till att bruka droger, varken cannabis eller alkohol.

Per Johansson, och hans döende RNS, kände sig tvungna att kommentera det sångaren pratade om genom att kalla det för ”det fånigaste inlägget i cannabisdebatten på flera år”. Enligt RNS är det fånigt att uttala sig positivt om cannabis, trots att det är korrekt och sanningsenligt. Per och RNS börjar vara medvetna om att deras organisation nått en återvändsgränd och resan tillbaka har börjat. Fram tills 2017 har RNS överlevt på den skrämselpropaganda de själva skapat och spridit i tiotals år. Nu när information når svensken om cannabis och hur fel RNS haft de senaste decennierna, irriteras chefen Per och fortsätter sitt race med personangrepp istället för att möta sakfrågan. Denna organisation får pengar från skattebetalarna och därefter ljuger rätt upp i ansiktet på allt och alla. Det är väldigt beklagligt att behöva poängtera detta, men ack så nödvändigt.

Läs hela intervjun med Danny: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Lbyy1/danny-saucedo-forsvarar-cannabis

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s