Vad innebär cannabisförbudet?

Det är 2019 och cannabis är olagligt i Sverige. Privata personer döms till fängelse, får betala böter, mister sina jobb och körkort, blir av med familj och hamnar i fel umgänge på grund av att de kriminaliseras av cannabis-användning. Innan de dömts, har de flesta av dessa personer har tagit hand om sina liv, precis som vuxna gör. Ingen har skadat någon. Det enda de gjort är att ha brukat cannabis. Därför straffas de kraftigt.

I dagsläget tjänar kriminella verksamheter hundratals miljoner kronor enbart i Sverige. Sådana belopp pengar kan ge fel personer makt, som även kan missbruka denna makt. Vill vi leva i ett samhälle som till viss del styrs av kriminella? Vare sig vi vill det eller inte, så är det tyvärr så det är idag.

Enligt statistik har ca 1,2 miljoner svenskar använt cannabis. Det betyder att vi har drygt 1,2 miljoner kriminella i vårt land för ett och samma brott. Enbart från cannabis-användning. I medierna har förbudsivrare mage att säga att vi har lyckats minska bruket hos folket. Men verkligheten och all statistik säger det motsatta.

Vem är det som vinner på att cannabis är olagligt? De kriminella i vårt land (och även utomlands, där en stor del av cannabis smugglas från till Sverige). Är du emot legalisering av cannabis? Kom ihåg att du gör precis det som alla kriminella vill att du ska göra. Förblir cannabis olagligt, kommer även kriminaliteten öka i Sverige. Vi har 50 års dokumentation av detta.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s